maanantai 29. toukokuuta 2017

Uusi tuleminen

Musiikkisokkelo vaikeni kolme ja puoli vuotta sitten hyvän alun jälkeen, koska muut kiireet veivät kirjoittajan maailmaan, jossa lastenmusiikkia kyllä kulutetaan mutta sitä ei ehtinyt enää analysoida. Nyt on aika comebackin, kahdesta syystä:

-Ensinnäkin kotimainen lastenmusiikki tarvitsee kipeästi kaikenlaisen promon, markkinoinnin, brändin refreshaamisen ja mitä ikinä ilmauksia samalla asialle keksitäänkään. Monet nykyaikuiset eivät tunne lastenmusiikkia, eivät osaa soittaa sitä lapsilleen ja pahimmillaan kuvittelevat sen olevan jotakin vanhentunutta tai "pelkkiä smurffeja ja titinallea". Ja tässä tapauksessa tämä aikuisten portinvartijajoukko estää lapsiaan kuulemasta kaikkea sitä upeaa aarteistoa, joka meillä on tarjolla, vanhoista levytyksistä uunituoreisiin julkaisuihin.

-Toiseksi olen saanut käsiini idean. Ideasta on tullut suunnitelma. Suunnitelma on lähdössä toteutukseen. Tällä hetkellä paperin otsikkona seisoo "lastenmusiikkipäivä", ja loppu on epämääräisiä merkintöjä, kysymyksiä, yli- ja alleviivauksia, nuolia, huutomerkkejä... Musiikkisokkelo seuraa tästä eteenpäin myös tätä projektia.

Lasten oma radio soittaa tietysti kaikkea mistä täällä kirjoitetaan, aurinko paistaa ja kesäkin taisi vihdoin tulla. Tästä on hyvä jatkaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti