perjantai 19. heinäkuuta 2013

Musiikkisokkelo on avattu

Hei ja tervetuloa Musiikkisokkeloon!

Musiikkisokkelo kertoo kotimaisista lastenlevyistä. Blogin nimi on lainattu Mari Laurilan samannimisestä lastenlevystä vuodelta 1974.

2 kommenttia:

  1. Onnea siis uudelle Blogillesi, toivottaa, Matti, mutta joutuu antamaan myös hieman "tiukkaa" palautetta, eli tuo tapa, jolla todistetaan, ettei ole Robotti, ei oikein ole toimiva täysin sokean käyttäjän kannalta, sillä ainakaan Windows-pohjaiset apuohjelmat (ruudunlukuohjelmat,) eivät kykene lukemaan kuvina näkyviä sanoja, joita sitten pitäisi kirjoittaa niille varattuun kenttään ja tähän ongelmaan, törmäsin myös taannoisen Lastenlauluäänestyksen yhteydessä vajaa vuosi sitten. Vaihtoehtoinen malli, olisi, että järjestelmä, antaa Kommentoijalle numeron, joka pitää kirjoittaa sanoina sille varattuun kenttään, esim. että "kirjoita numero 5 kirjaimina, jolloin luonnollisesti kenttään, kirjoitetaan sana viisi. Tätä mallia, käytetään mm. osoitteessa www.fduv.fi heidän tapahtumiin ilmoittautumislomakkeessaan, juuri samoista syistä. Mietihän tämän mallin käyttöönottoa, jottei täysin sokean, Aina tarvitse pyytää näkevän apua Blogitekstien kommentoinnin loppuvaiheessa, sillä muutoinhan kommentoiminen, onnistuu täysin itsenäisesti ja sittenhän sen joskus näkee, miten tuo kuvinaolevien tekstien lukeminen, onnistuu esim. Iphonea käytettäessä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentistasi Matti. Automaattinen robotin esto on nyt poistettu käytöstä. Tervetuloa lukemaan Musiikkisokkeloa!

      Poista